Berichtjes 2012

Vrijdag, 27. April 2012 - 22:46 Uur
Pelgrims worden vriendenHet leuke is dat je steeds weer dezelfde mooie mensen tegenkomt...

.

Vrijdag, 27. April 2012 - 22:45 Uur
Prachtige vergezichten


De eerste kilometers waren fiks klimmen, maar de beloning was een geweldig uitzicht.

.

Woensdag, 25. April 2012 - 22:17 Uur
Pieros

Vanmorgen om 8:10 waren Lenie, Catrien en Akke al weer op pad "... Catrien heeft het eerste bosje al weer gehad." .
Goed geslapen en goed geluimd werd de volgende etappe gestart. Helaas wel de hele dag regen. Om tien uur een bakje koffie onderweg "... het giet hier.. " en even later ".. het is net alsof je de hele wereld door een beslagen lens bekijkt, alle kleuren zijn opgezogen door de grijze regen. Gelukkig zijn wij met zijn drieën zelf het zonnetje van de Camino!" .

Na 20 kilometer zou de etappe er op zitten, alleen de Refugio in het dorp Cacabelos ging pas half mei open. Een Refugio in een Kerk waar Lenie, Akke en Catrien al de hele tocht naar uit keken (volgens mij krijg je een kerk nooit warm gestookt, maar okay... ). Met enige teleurstelling werden er 6 extra kilometers afgelegd.
Om drie uur werd het -internetloze - gehucht Pieros bereikt.
Een Refugio waar ze weer een aantal oude bekenden tegenkwamen. Ook het meisje dat ze een dag of drie geleden dronken en onrustig de hele nacht uit de slaap gehouden had. Die was vanmiddag naar een wijnproeverij geweest en kon om negen uur al nauwelijks meer op haar benen staan. Gelukkig slaapt ze niet op dezelfde slaapzaal als de 3dames. Maar hopen dat ze zich niet in de kamer vergist....

Recentere Berichten  Ouder Bericht

_

Een recente stapel foto's