Berichtjes 2012

Woensdag, 25. April 2012 - 22:05 Uur
Onderweg....


Na gister in de sneeuw Cruz de Fer (of was het Nova Zembla) gepasseerd te zijn, werd vandaag in de stromende Spaanse regen de volgende 26 kilometers afgelegd.

.

Dinsdag, 24. April 2012 - 21:38 Uur
Een heerlijke tocht!

Om twintig over zeven het eerste bericht...
Wel koud vannacht, en toch heerlijk geslapen. Geen gekreun, gesnurk of geronk van anderen. Het is wel bizar; er ligt hier sneeuw! Dat hadden we nooit verwacht. Gaan zo weer op pad!

Om half twee schrijft Lenie We zijn langs het ijzeren kruis geglibberd. We hebben elk ons steentje achtergelaten. Nu lekker aan het broodje in een heel klein dorpje. Het is wel prachtig hoor, al die sneeuw!

Om vier uur gaat de rugzak af. Na een dikke 26 kilometer. Na 20 kilometer werd even overwogen om te stoppen "Maar het ging zo lekker en de wereld was zo mooi; het was een geweldige dag".
Het plaatsje voor vandaag heet Molinaseca; de slaapplaats heet Refugio en Catrien, Akke en Lenie slapen op een mooie kleine slaapzaal met maar een paar medepelgrims.
Catrien haar been heeft het "bjusterbaarlijk" goed gehouden. Een neveneffect van het ijzeren kruis? Mooi meegenomen is het zeer zeker wel!

Dinsdag, 24. April 2012 - 21:25 Uur
Groeten uit zonnig Spanje...Soms zeggen plaatjes meer dan woorden, he... ...

.

Recentere Berichten  Ouder Bericht

_

Een recente stapel foto's