Bestanden

Goed voorbereid

Elke etappe wordt goed voorbereid. Akke, Catrien en Lenie lopen met een Garmin Oregon navigatieapparaat. Daartoe wordt de route uit "Sentier vers ST-Jacques-de-Compostelle" (GR 654) op de computer overgetekend (tot nu toe zo'n 45.000 punten) en daarna in de Garmin geladen. Zolang de Garmin het doet; is verdwalen niet meer mogelijk. De route is met een afwijking van maximaal 3 meter helemaal te lopen.
Ook staan de meeste hotels en campings als waypoints in de Garmin.
Naast dit digitale geweld (maar oh zo handig) nemen de dames ook wat overzichten mee met daarop de meest belangrijke overnachtingsplaatsen, telefoonnummers en afstandstabellen.

Delen

Het is zonde om dit alles voor onzelf te houden. Daarom kun je de diverse bestanden hieronder downloaden. Wel vinden we het leuk dat als je wat gaat gebruiken dat je hieronder een klein berichtje achter laat. Tot slot; een hotel uit 2009 kan in 2011 gesloten zijn; daar kunnen wij natuurlijk ook niets aan doen

GPS bestanden

De GPS bestanden delen we graag. Door de klikkken op een van de buttons hiernaast aan de linker kant, kun je ze downloaden; eventueel in Mapsource bekijken en bewerken of rechtstreeks naar je (Garmin) gps apparaat sturen.

De Google Earth bestanden zijn KMZ bestanden. Je kunt de tochten helemaal bekijken door deze bestanden in google earth te openen. Google earth heeft in de grotere plaatsen ook streetvieuw. Dan kun je niet alleen de tocht uit "vlucht- of vogelperspectief" zien, maar je kunt jezelf ook "midden op straat" plaatsen en volledig zien wat Akke, Catrien en Lenie zien (zagen of gaan zien)....

PDF bestanden

Ook de gebruikte overzichten van hotels en andere overnachtingsplaatsen langs en op de route zijn hiernaast te downloaden in pdf formaat; inclusief de nodige afstandstabellen. Vanaf Reims worden er geen campings meer beschreven. Dit omdat de tent (gewicht) is thuisgelaten.