Berichtjes 2011

Zondag, 29. Mei 2011 - 22:21 Uur
Perigueux (maar nu na 550 km)

De schoenen gaat uit !!

Tenminste voor dit jaar. Over een week of 40 slaat de onrust vast weer toe. Oefenen; eerst zonder rugzak en dan weer met. Vele vrije uren worden besteed aan de voorbereiding. Zo ging het vorig jaar... zo ging het dit jaar... zo gaat het volgend jaar.
Met als resultaat dat ze weer binnen de van te voren ingeschatte tijd de route (die alleen zeer globaal wordt gemaakt) afronden. Phew... 550 km in 22 dagen: wat een pokke end en wat een prestatie.

Wat zal het gek zijn. Voor Akke, Catrien en Lenie. Morgen weer in Nederland. Zoeffff... met de TGV in een paar uur in Parijs. In een paar uur naar Rotterdam... in een paar uur naar Heerenveen. Van onafscheidelijke loopmaatjes terug naar het gewone dagelijkse leven (dat gelukkig ook gewoon heel mooi is).

Hier thuis zijn we gezellig uit eten geweest om elkaar te bedanken dat we het met zijn drieen ook heel goed hebben gehad. Het bleef gezellig hier, zelfs zonder rugzak... zowaar wat rustiger... Maar morgen hebben we er zin in om Lenie (en Akke en Catrien) op te halen van de trein. Blij dat het gewone dagelijkse leven met Lenie weer lekker begint.

Lenie zal dinsdag of zo hier nog wel wat schrijven. En de "echte" foto's zullen we ook op de website zetten. Dus kom de komende dagen nog eens terug.

Het ging dit jaar zo goed en alles bij elkaar vrij makkelijk .... Volgend jaar.... ik weet niet.... misschien lopen Catrien, Akke en Lenie volgend jaar ook wel in een keer door naar Spanje.

We zullen het zien.


Zondag, 29. Mei 2011 - 22:12 Uur
Perigueux (maar nu na 550 km)

Gehaald!

Zondag, 29. Mei 2011 - 22:02 Uur
Perigueux (maar nu na 550 km)

de stad

Eerder berichtjes

__