Berichtjes 2012

Zondag, 29. April 2012 - 22:34 Uur
Een stuwmeer


Onderweg een stuwmeer. De laatste resten van een verdronken (en verderop opnieuw opgebouwd) dorp.

Zondag, 29. April 2012 - 22:33 Uur
door het mysterieuze bos....


De ochtend begon met een pracht wandeling in de laatste ochtendnevel. De zon kleurde de oude bomen. "het was net lord of the rings hier, zo mooi en mysterieus..."

.

Zaterdag, 28. April 2012 - 22:10 Uur
Bij de boer.... (maar waar ??)

Vandaag begon de tocht nog steeds koud. De nachtvorst had er weer een mooie witte wereld van gemaakt. Het lopen ging goed en na een tijdje (en na wat mist) brak zowaar de eerste Spaanse zon door.

Op een terras na zo'n 18 kilometer konden zelfs de benen van de zon genieten (eindelijk). Het lopen ging goed, dus werd er door gewandeld. Na een kilometer of 28 vonden ze het genoeg voor vandaag. De Garmin toonde een "bed" op het scherm. In de regel een overnachtingsplaats, nietwaar? Akke, Lenie en Catrien vonden alleen een boerderij; zonder bordje dat je er slapen kon. Na enig zoeken werd de boerin gevonden achter een heet fornuis in een grote warme keuken. En ja, ze konden hier slapen; en ja, ze konden hier ook eten. En ja... er is een bad!

Dus vanavond op een kamer voor drie personen in een dorpje waarvan ik vergeten ben hoe het heet. Op een grote boerderij met heuse boerderijgeluiden. Vast veel rustgevender dan het geluid van 20 medepelgrims.

Recentere Berichten  Ouder Bericht

_

Een recente stapel foto's