Berichtjes 2012

Dinsdag, 1. Mei 2012 - 22:57 Uur
Kraampje onderweg


.

Dinsdag, 1. Mei 2012 - 22:56 Uur
30 april... net geen snorkel mee


Tja... als je naar Spanje gaat op vakantie dan is het gebruikelijk om snorkel en flippers mee te nemen.... Hoe konden ze die nou ooit vergeten zijn.... ..

.

Zondag, 29. April 2012 - 22:43 Uur
Nog maar 80 kilometer te gaan

Om half acht vanmorgen begon de tocht. Heb je eindelijk weer eens een kamer met zijn drieën, zijn het de hanen op de boerderij die als Pelgrims op een Refugio - en ook nog even vroeg - tekeer gingen.
Om vijf uur wakker, nog wel wat gedommeld, maar uitslapen zat er niet in. Na een bakje yoghurt op pad. Om 12:30 uur het tweede bericht vanuit Spanje

We zitten hier in Portomarin. Lekker in het zonnetje op het terras. Super mooie tocht tot nu toe. De lucht wordt alleen nu wel wat donker..

Om vier uur werd Hospital del Cruz bereikt. Een dikke dertig kilometer gleden onder de wandelschoenen door. ' s Middags sloeg het weer inderdaad om. Regen en hagel.
Voor Catrien haar been was 30 meer dan genoeg. Die is vroeg haar nest in gedoken. Maar uh.... Catrien. Ik ben pas samen met Jan over een dag of tien in Santiago. Jullie moeten nog 80 kilometer.... 8 kilometer per dag. Is dat voor jullie te doen??

Recentere Berichten  Ouder Bericht

_

Een recente stapel foto's