Berichtjes 2012

Donderdag, 3. Mei 2012 - 23:25 Uur
Een dagje Santiago

Lenie, Catrien en Akke hebben een dag rust (!) Geen rugzak om, geen Refugio met grote slaapzaal, maar heerlijk slenteren door de stad. (Eerst in de zon, helaas vanmiddag weer in de regen)
En vooral veel oude bekenden treffen. Verhalen en Email-adressen uitwisselen, herinneringen ophalen, veel lachen en heel veel knuffelen.

De Camino schept een band; natuurlijk - maar dat wisten we al - tussen de drie dames, maar ook met al die andere Pelgrims.

Morgen weer verder. Naar Finistere. Daar komen ze ook wel. Gewoon weer de bordjes volgen. In vroeger tijden verbranden de Pelgrims daar op het strand hun kleren. Lijkt me met dit weer alleen nog niet zo verstandig....

Donderdag, 3. Mei 2012 - 23:15 Uur
De PelgrimsmisDe namen van de Pelgrims die aangekomen zijn worden in de mis voorgelezen.

Dinsdag, 1. Mei 2012 - 23:04 Uur
Pedrouzo (we zijn er bijna, we zijn er bijna)

Vanmorgen om 8 uur het eerste berichtje. Akke, Catrien en Lenie zijn klaar voor een nieuwe wandeldag. In tegenstelling tot gister is het heel mooi droog. Zo als elke ochtend: ze hebben er zin in.

Om half vijf het bericht We lopen nog ff door. De Refugio hier is dicht. En als we hier ergens slapen moeten we 2 kilometer heen en weer lopen om wat te eten. Het geeft niet; het gaat lekker

Om zes uur gaat de rugzak af in Pedrouzo. 35 kilometer gelopen. "Dat was niet de bedoeling, maar zo loopt het" is het antwoord van Lenie. Morgen Santiago. Ik ping "Als je morgen aankomt en in hetzelfde tempo terugloopt, pikken Jan en ik jullie volgende week wel ergens in de Ardennen op..."

Wat een afstanden ... phew... ik denk dat het Finistere wordt; nu maar hopen op prachtig strandweer...

Recentere Berichten  Ouder Bericht

_

Een recente stapel foto's