Berichtjes 2012

Zondag, 6. Mei 2012 - 21:33 Uur
Cee


Vanmorgen nog voor 7 uur (zondag!) het eerste bericht.
Brrrr. Koud hier. Geen kachel maar wel heel veel vocht. Gaan straks snel op pad en lopen ons wel warm.

De dag begint bewolkt en regenachtig, maar al snel waait de wind (kracht 3 ongeveer) de wolken uit elkaar en kleurt de zon het landschap.
"Zo mooi vandaag. Het deed me erg aan Bretagne denken. Heel mooi glooiend, een groen landschap met gele brem. En we hebben maar heel weinig Pelgrims gezien vandaag. Omdat we vroeg waren liepen de meeste of heel ver achter ons, of heel ver voor ons. Dat was ook wel weer eens bijzonder, om een keer niet in de file te lopen. Maar vooral was het lekker dat het eindelijk een keer droog bleef.

Om een uur of vier wordt het plaatsje Cee bereikt. De rugzak gaat af in een grote vrij kille Refugio met een hele aardige beheerder. Lenie was vlak voor Cee hard onderuit gegaan (niets stuk hoor, alleen een schaafwondje op haar knie) en zat onder de modder. Heet water was voor haar het meest belangrijk. Aan dat criterium voldeed het onderkomen, net als WiFi en een stopcontact bij bed.

"Cee is een leuk plaatsje, een beetje toeristisch, dat wel. Maar ze hebben een Pizzeria en na dagen Pelgrimsvoer smaakt dat ook wel een keer heel lekker", vertelde Lenie in haar Skypegesprek. Morgen nog een kilometer of 15 naar Finistere. Daar wordt weer regen verwacht.

Woensdag hopen Jan (van Akke) en ik (van Lenie) ons bij de Catrien, Lenie en Akke te voegen. Geloof me; ik zie er naar uit!.Zondag, 6. Mei 2012 - 20:39 Uur
Een prachtig landschap....

Zondag, 6. Mei 2012 - 20:39 Uur
Catrien rust even uit.

Ouder Bericht

_

Een recente stapel foto's