Berichtjes 2012

Zondag, 8. April 2012 - 22:13 Uur
Logrono - La Rioja -

(Oma) Akke stond vanmorgen het eerste op. Gisteren was ze al langs de groenteboer gelopen. Dat was wel een beetje om, maar dat gaf niet. Ze had de twee dikste wortelen gekocht die ze maar vinden kon. En vanmorgen (toen Lenie en Catrien nog sliepen) is ze terug gelopen naar Americo. Het paard van Sinterklaas. De twee wortelen heeft ze aan hem gegeven. Akke zei""Hier, Americo, eet maar lekker op. Deze wortelen krijg je speciaal van Sam".. Het was wel een beetje raar. Het leek wel alsof het paard verstond wat Akke zei. Akke kreeg zomaar een slikje van het paard, Lief he....

Om half acht (pas) het eerste bericht van Lenie.
""Goedesmorgens.. Een stuk beter geslapen dan gister. Lekker met de oordoppen in. Ik hoorde Akke niet eens de slaapzaal uit lopen .
We zitten nu aan een heerlijk Duits ontbijt. Zowaar met zelf gebakken brood. Alleen het paasei ontbreekt.
Gaan zo op stap; fijna pasen!


Vandaag staat Los Arcos - Logrono op het menu. 29 kilometer door het glooiende landschap van La Rioja. Af en toe wordt een dorp gepasseerd. Lenie; "Vianna is prachtig. Even lekker aan de koffie. De ene helft van Spanje zit in de kerk; de andere helft loopt naar Santiago. Zo druk is het hier. Net de kerk even bekeken. Wat een pracht en praal en wat een goud. Het lopen gaat goed!

Spanje heeft twee weken vrij. Onderweg zijn hele gezinnen (met voetbal en al) aan het pelgrimeren. Om half vier wordt Logrono bereikt. Een stad met 120.000 inwoners.

Het was vandaag echt super mooi. De natuur, het landschap, de plaatsjes, de mensen. Ook indrukwekkend op zo'n dorpje in te lopen met galmende kerkklokken.
Nu zitten we in een particuliere Refugio. De gemeentelijke was al vol! Zo druk is het. Gaan douchen en dan straks eten!"

's Avonds met wifi nog even gebeld Alles is goed. Alleen tijdens de maaltijd 'moest' gekeken worden naar een heuse partij stierevechten op een te grote tv. "Je zou direct vegetarier worden". Om tien uur lag iedereen op bed. Lenie, Akke en Catrien vrijwel ook nog als laatsen....

Zondag, 8. April 2012 - 21:53 Uur
en weer 29 kilometer

Het pad van deze zondag

Zondag, 8. April 2012 - 21:51 Uur
Oeps....

(er is hier vast iets mis gegaan)


.

Recentere Berichten  Ouder Bericht

_

Een recente stapel foto's