Berichtjes 2012

Zondag, 22. April 2012 - 13:22 Uur
Hoera !



Lenie is jarig!

.

Zondag, 22. April 2012 - 13:22 Uur
Uitzicht op Astorga


.

Zondag, 22. April 2012 - 13:20 Uur
Astorga; de eerste rustdag

Nog even terug naar gister 21 april.
Om 9:00 uur hadden Akke, Catrien en Lenie de eerste 7 kilometer alweer achter de wandelschoenen. Een berichtje van Lenie:

We zitten aan het ontbijt in Desayno. Zo ongeveer helemaal niet geslapen. Alle geluiden kwamen dwars door mijn oordoppen heen: Gesnurk, gesnuif, gemompel, gepraat... Alle vormen van geluidsoverlast hebben we wel gehand vannacht.
We verheugen ons toch wel erg op mijn verjaardagskado. Een echt hotel; een kamer voor ons drieën en vooral een heerlijke nacht slapen.


Om half twee is Astorga in zicht en om kwart voor drie kan de rugzak af in het hotel. In de kamer staat van ons een fles .... ja natuurlijk Rosé... een bloemetje en een kaart. De hoteleigenaar heeft onze felicitatie keurig uitgeprint en op de kamer gezet.

Wat ontzettend lief van jullie. Echt top. Wat een verassing. En jullie zijn het hoofdkado hoor! Dankzij jullie kan ik dit allemaal doen. Maximaal heftig dank!

(nu is -met zulke lieve kinderen - lopen naar Santiago nog altijd heel wat zwaarder dan een gezin bestieren zonder moeder, maar toch bedankt!)

Astorga is een mooi oud stadje met 11.000 inwoners. Het is de geboorteplaats van Gaudi en heeft een fraai museum ter ere van de geweldige architect. Dit wordt bezocht en tegen alle regels in neemt Lenie stiekem foto's met haar iPhone.
's Avonds echt uit eten! Een soort heerlijke tapas; weer eens wat anders dan al die Pelgrimsmaaltijden van 8 euro.

Morgen (22 april) nemen de dames een dag vrij. Ze verhuizen dan wel naar een Refugio... maar een dag rust; das echt heel verstandig na 580 kilometer wandelen!

.

Recentere Berichten  Ouder Bericht

_

Een recente stapel foto's