Berichtjes van onderweg

Donderdag, 10. Juni 2010 - 21:48 Uur
Over de helft

Na 12 wandeldagen hebben Akke, Catrien en Lenie een dikke 260 (!) kilometer afgelegd. Daarmee zitten ze over de helft. Naar Nevers is het nog 257 kilometer te gaan en over twee weken haal ik ze op.

Of uit Nevers.. of iets eerder op de route. Maakt niets uit: ze hebben al bewezen dat ze stevig doorlopen kunnen .

Vandaag was de afstand niet al te lang. 18 kilometer. Gelukkig maar, want Akke heeft nog steeds last van twee dikke blaren op één teen. Laten we hopen dat die bijtrekt (en anders in het najaar nog maar een paar weken, dames ).

De weg was mooi; een glooiend landschap loofbossen en wijgaarden. Vanavond slapen "de meisjes" in Etouvry. In een prachtig landhuis (bijna een kasteel) midden in het dorpje dat tot gite is verbouwd.
Geregeld herbergen ze hier wat grotere groepen. Akke, Lenie en Catrien kunnen er eten en (anders hadden we geen verse foto's) er is zowaar wifi. De sfeer was weer onverwoestbaar goed, ondanks het malheur van de voeten en ondanks het wat miezerige weer. Lenie, Akke en Catrien genieten met volle teugen van de streek waar de Chablis vandaan komt. Hun kennende genieten ze vanavond ook met volle teugen van die Chablis zelf.

Donderdag, 10. Juni 2010 - 21:32 Uur
Uitzicht in Etouvry

Handig... die luiken......

Donderdag, 10. Juni 2010 - 11:41 Uur
Slaapzaal Bagneux la Fosse

Lenie had gister foto's gemaakt en verstuurd. Of deze al aangekomen waren. "Nee", was mijn antwoord, "ik denk dat de verbinding te slecht is. Maar laat dataroaming maar aanstaan, dan zie ik ze morgen in de loop van de dag wel"

En ja, zojuist, daar was de foto ..

Recentere Bijdragen  Oudere Bijdragen

__