Berichtjes 2009

Zondag, 13. September 2009 - 22:43 Uhr
Godinne

Vanmorgen om 8:10 uur (ja, tis zondag hier en volgens mij ook in België ) het eerste sms'je. "We zijn op pad. Lekker geslapen en de Garmin doet het weer prima. Fijne dag xxxx".

Om 13:00 uur weer een sms'je "We zitten een broodje te eten op Gods dak, prachtig !". Ik weet dan precies waar ze zitten. Een 10 tal kilometer voor Godinne. Daar klim je de rotsen op en kom je uit boven de Maas met schitterende vergezichten (met dank aan Google Earth, overigens). Zo meteen een stuk door het bos, dan na 10 kilometer stijl naar benee, de Maas over en dan loop je tegen de camping op.

Om een uur of half negen bellen ze. De tent is opgezet (de beheerder is er met de douchemuntjes vandoor; Akke deert dat niet, dan maar de koude douche....) en het is fris buiten. De wandeling was weer prachtig en goed verlopen. Het weer is iets minder mooi dan de dagen er voor (twee keer een regenbui).

Floor is toch wel het meest verbaasd over het feit dat Lenie direct na het telefoontje naar bed gaat. "huh.... dat is tegelijk met mij......."

Zaterdag, 12. September 2009 - 18:30 Uhr
Rustdag......

(pssst...... de dames hebben zelf wat geschreven in het gastenboek)


Kijk, dan heb je een rustdag.... en wat doe je dan ??

Je slaapt uit tot 8:00 (!) uur en vervolgens ga je in een hoog tempo de heeeele stad door..... De citadel van Namen werd bezocht, het winkelcentrum van Namen werd verkend.... en rust werd genomen in de grote kerk... daarna werd weer straf verder gewandeld..

Na zo'n dag rust heb je gewoon weer zin om morgen de volgende 25 kilometer te lopen .

Recentere Berichtjes  Oudere Berichtjes

Aanmelden